Kvalifikacije za nogometno svetovno prvenstvo se nadaljujejo. Danes bo na delu tudi Slovenska izbrana vrsta, ki na domačem igrišču gosti Slovake. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.75 Rusija – Hrvaška
Tip: 1

2.27 Slovenija – Slovaška
Tip: 1 – Začenja se 4. krog kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo v Katarju. Slovenija je kvalifikacije odprla fenomenalno saj je na prvi tekmi premagala aktualne svetovne podprvake Hrvate potem pa preprosto popušila na celi črti! Najprej je izgubila proti Ruski izbrani vrsti, kar se je nekako pričakovalo, ampak poraz proti Cipru pa je bil kaplja čez rob! Danes tako za našo izbrano vrsto ne šteje nič drugega kot zmaga! V skupini trenutno vodita Rusija in Hrvaška, ki sta trenutno pri 6 točkah. Slovaki pa so za uvod dvakrat remizirali, potem pa premagali Maltežane in trenutno s 5 točkami zasedajo 3. mesto na skupinski lestvici. Torej Slovaki so še brez poraza Slovenija pa danes nujno potrebuje zmago. Če pogledamo trenutno tekmovalno formo so Slovenci v boljši kot Slovaki. Slovenija je na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagala, 1 krat remizirala in 2 krat izgubila. Slovaki pa so v tem obdobju nanizali 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Treba pa je povdariti, da so Slovaki igrali na Euru 2020 in imeli za razliko od Slovenije precej težje nasprotnike kot je to denimo Gibraltar :). Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem je Slovenija uspešnejša saj beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Stavnice danes minimalno prednost dajejo Sloveniji, ki igra na domačem igrišču in je tudi uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah. Naš stavni tip je kakopak zmaga Slovenije 🙂 Kakšna pa je stavna kvota za remi ali šokanten poraz pa preverite na 22bet stavnici.

1.48 Turčija – Črna Gora
Tip: 1

1.42 Danska – Škotska
Tip: 1 – Danska in Škotska sta se letos poleti merili na Euru 2020. Precej bolje je šlo Danski izbrani vrsti, ki je prišla vse do polfinala v katerem je šele po podaljških izgubila proti Angliji. Angleži so si uvrstitev v finale zagotovili po 11- mestovki v 104 minuti tekme. Seveda Angleži ne bi bili Angleži če potem v finalu ne bi izgubili :). Škotska na drugi strani pa je svojo pot končala po skupinskem delu tekmovanja. Danska je v solidni formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 krat zmagala in 2 krat izgubila. Škoti na drugi strani pa so dosegli 1 zmago, 2 remija in 2 poraza. Kar se tiče medsebojnih tekem so uspešnejši Danci, ki beležijo 3 zmage in 2 poraza. Danska je kvalifikacije za svetovno prvenstvo začela z tremi zmagami in je trenutno vodilna ekipa v skupini. Tudi Škoti niso začeli slabo saj z 5 osvojenimi točkami zasedajo odlično drugo mesto. Na papirju imajo Danci precej močnejšo reprezentanco to so dokazali že tudi na igrišču na Euru ko so se uvrstili med najboljše 4 reprezentance Evrope. Žal je Danski nekaj malega zmanjkalo v polfinalu in lahko bi igrali celo finale. Danska je tudi favorit te skupine. Škoti pa se bodo z Avstrijci najverjetneje borili za 2. mesto v skupini. Naš stavni tip je zmaga Danske.

1.18 Portugalska – Irska
Tip: 1

1.17 Francija – Bosna in Hercegovina
Tip: 1

1.25 Latvija – Gibraltar
Tip: 1

1.77 Norveška – Nizozemska
Tip: 2

1.48 Kazakstan – Ukrajina
Tip: 2

1.86 Malta – Ciper
Tip: 2

1.18 Moldavija – Avstrija
Tip: 2

1.48 Ferski otoki – Izrael
Tip: 2

1.55 Mali – Ruanda
Tip: 1

1.22 Senegal – Togo
Tip: 1

1.89 Centralna Afrika – Cape Verde Islands
Tip: 2