Športni nasveti 1.7.2019

0
163

V ligi NBA je praktično že vse znano kje bodo igrali najboljši igralci lige le ena neznaka še je in sicer Kawhi Leonard, ki pa se po podatkih ESPN novinarjev nagiba k Lakersih. Tako je prav ste prebrali Lakersi bi lahko sestavili super ekipo vseh super ekip nič čudnega, če vemo, da v Lakersih igra Lebron James, ki je znan po tem, da sestavlja super ekipe. Vseeno pa ljubitelji košarke upamo, da se to ne bo zgodilo in da bo Kawhi ostal v Torontu. Pustimo sedaj zanimivo NBA dogajanje na strani in preverimo kaj bomo danes stavili …

1.32 Namibia – Slonokoščena obala [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Namibija je do sedaj izgubile prav vse tekme na tem prvanstvu medtem ko je Slonokoščena obala po porazu proti Maroku strnila vrste in premagala Južno Afriško republiko. Namibija na tem prvenstvu deluje kot slabša reprezentanca zato danes Slonokoščena obala ne bi smela imeti veliko težav, kljub temu da so zadnjo medsebojno tekmo izgubili z 1:0. Naš stavni tip je zmaga “Slonov”.

1.39 Tanzanija – Alžirija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Alžirija je že osvojila prvo mesto v skupini in danes lahko “spočije” nekaj ključnih igralcev za izločilne boje. Alžirija je na prvenstvu dobila obe dve tekmi, medtem ko jih je Tanzanija izgubila. Favorit v tem obračunu je tako popolnoma jasen velja pa malce pazljivosti saj se ne ve s kakšno reprezentanco se bodo predstavili Alžirci. Naš stavni tip je zmaga Alžirije.

1.44 Kenija – Senegal [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Obe dve reprezentanci sta na prvenstvu dobili po eno tekmo in eno izgubili, tako da se s 3 točkami nahajata na 2. in 3. mestu. Obe dve reprezentanci pa sta bili poraženi proti Alžiriji, ki si je s tem že zagotovila prvo mesto v skupini. Reprezentanca, ki bo danes zmagala si bo prav tako zagotovila mesto v izločilnih bojih. Na medsebojnih tekmah je precej uspešnejši današnji favorit Senegal, ki je dobil zadnje tri medsebojne obračune. Naš stavni tip je zmaga Senegala.

2.26 Južna Afrika – Maroko [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Maroko je afriško prvenstvo odprl z dvema zmagama proti Namibiji in Slonokoščeni obali medtem ko je Južna Afrika po porazu proti Slonokoščeni obali nazadnje premagala Namibijo. Na stavnicah je glede na odprtje prvenstva manjši favorit Maroko vendar če pogledamo medsebojne tekme sta se reprezentanci na zadnjih 3 vedno razšli z remijem. Naš stavni tip za danes je zmaga Maroka.

1.25 ASK Bravo – Radnički Niš
Tip: 2

1.13 FC Blau-Weiß Linz – Crvena Zvezda Beograd [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.58 Sarpsborg – Stromsgodset
Tip: 1

1.60 Klubi 04 – JaPS
Tip: 1

2.72 Seinajoen JK – FC Inter Turku
Tip: 1

1.58 Vanersborgs IF – IK Gauthiod
Tip: 2

1.74 Švedska – Latvija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.17 Velika Britanija – Črna Gora [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.15 Wawrinka, Stan – Bemelmans, Ruben
Tip: 1

1.89 Gulbis, Ernests – Mayer, Leonardo
Tip: 1

1.93 Seppi, Andreas – Jarry, Nicolas
Tip: 1

1.74 Copil, Marius – Pella, Guido
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj