Kvalifikacijski ciklus za svetovno prvenstvo v nogometu je za nami in počasi se začenjajo ligaška tekmovanja. Včeraj se je zgodilo veliko presenečenje v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo saj je Severna Makeronija premagala Nemčijo z 2:1 in to na gostovanju. Danes pa nas čaka nekaj druge španske nogometne lige in pa košarkarska liga NBA. Več pa v spodnjem stavnem pregledu…

1.83 RCD Espanyol Barcelona – Fuenlabrada CF
Tip: 1

2.80 RCD Mallorca – CD Leganes
Tip: X

2.22 Union Deportiva Las Palmas – Lugo
Tip: 1

2.18 Real Zaragoza – FC Cartagena
Tip: 1

1.75 AB Gladsaxe – BK Avarta
Tip: 1

1.58 Brabrand IF – Jammerbugt FC
Tip: 2

3.05 Dalum IF – Thisted FC
Tip: X

San Antonio Spurs – Atlanta Hawks
Tip: 1 – Spursi so trenutno osma ekipa zahodne konference in za Dallasom, ki je sedmi zaostajajo zgolj za pol tekme. Sprsi so letos pri 24 zmagah in 21 porazih, kar je za ekipo, ki nima velezvezdnikov odličen izkupiček. Atlanti na drugi strani pa prav tako gre odlično saj trenutno na vzhodni konferenci zasedajo 7. mesto in so zelo blizu mestom, ki direktno vodijo v končnico. Atlanta je trenutno pri 23 zmagah in 24 porazih. Atlanta je trenutno v seriji 2 zaporednih porazov vseeno pa njihova forma na zadnjih 10 tekmah ni tako slaba saj so dobili 6 tekem izgubili pa 4. Spursi na drugi strani pa so na zadnjih 10 tekmah zmagali 5 krat in ravno tako 5 krat izgubili. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomerili 13. Februarja in takrat so Spursi zanesljivo slavili s 125:114. Tudi danes so Spursi po našem mnenju favorit saj igrajo lepšo moštveno košarko kot Atlanta in poleg tega so v tem trenutku v malce boljši formi kot tekmec. Naš stavni tip je zmaga Spursov. Kakšna je stavna kvota za njihovo zmago oz. zmago tekmeca pa preverite na partypoker stavnici.

Golden State Warriors – Miami Heat
Tip: 2 – Bojevniki se trenutno nahajajo na 9. mestu zahodne konference. Trenutno so pri 23 zmagah in 24 porazih. Za osmimi Spursi pa je trenuten zaostanek za “2” tekmi. Miami Heat pa se po seriji 2 zaporenih zmag trenutno nahajajo na 5. mestu vzhodne konference. To pa je tudi mesto, ki Miami direktno vodi v končnico. Miami se je torej po seriji 6 zaporednih porazov pobral. Včeraj pa je v 3 tekmi letos proti Indiani končno zmagal. Bila pa je to zelo težka tekma tako kot smo tudi pričakovali. Miami je na zadnjih 10 tekmah zmagal 4 krat in kar 6 krat izgubil. To je za ekipo, ki je lani igrala v velikem finalu zelo slaba forma. Bojevniki na drugi strani pa se tudi z vrnitvijo prvega zvezdnika počasi pobirajo. Bojevniki so na zadnjih 10 tekmah ravno tako kot Miami zmagali 4 krat in kar 6 krat izgubili. Danes manjšo prednost dajemo vročici, ki vendarle igra doma poleg tega pa imajo tudi malce močnejšo ekipo kot pa bojevniki. Naš stavni tip je torej zmaga Miamija. Kakšna je stavna kvota pa preverite na 22bet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending