V Angliji nas čakata še dve tekmi 22 kroga. Igralo se bo tudi v Španiji in Belgiji več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United
Volkovi danes na domačem igrišču pričakujejo Manchester United, ki je letos daleč od svoje najboljše forme. Volkovi se trenutno nahajajo na 11. mestu prvenstvene lestvice. Volkovi so letos na 21 odigranih tekmah slavili 8 krat, 5 krat so remizirali in 8 krat izgubili. Ekipa je tekmecem zabila 30 zadetkov prejeli pa so jih 31. Ekipa je trenutno v zelo dobri formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 3 zmage in 2 remija. Volkovi so nazadnje premagali West Brom z 2:0.

Manchester United pa je daleč od forme ko so osvajali naslove v Angleški ligi. Ekipa se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice in ima na svojem kontu 32 točk. Ekipa je na 21 odigranih tekmah dosegla 10 zmag, 2 remija in 9 porazov. Zanimivo je tudi dejstvo da imajo rdeči vragi slabšo gol razliko, kot volkovi in sicer so tekmecem zabili 24 zadetkov prejeli pa so jih 29. Tudi forma rdečih vragov je trenutno slabša kot od volkov saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Manchester United je nazadnje premagal Newport z 2:4 v pokalu.

Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Manchester United, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Na teh tekmah je padlo zelo malo zadetkov in sicer zgolj 6. Nikoli tudi obe dve ekipi nista zadeli gola. Danes gre torej pričakovati zelo malo zadetkov in minimalno zmago ene ali druge ekipe.

Stavnice v minimalno vlogo favorita postavljajo Mancheter United, ki ima stavno kvoto za zmago 2.45. Stavna kvota za remi je 3.60 medtem ko je za zmago domačih volkov 2.75. Več o tej tekmi preverite na stavnici pokerstars.

West Ham United
2.40
West Ham United
AFC Bournemouth
1X2, Redni del tekme

RSC Anderlecht
2.14
KV Mechelen
RSC Anderlecht
1X2, Redni del tekme

KAA Gent
2.00
St. Truidense VV
KAA Gent
1X2, Redni del tekme

Real Madrid
1.53
FC Getafe
Real Madrid
1X2, Redni del tekme

Valencia Basket
1.60
Alba Berlin
Valencia Basket
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Real Madrid
1.04
Real Madrid
Asvel Lyon-Villeurbanne