V tem tednu nas čaka ligaški premor po vsej evropi saj so na sporedu reprezentančne akcije. Bo pa še naprej zanimivo v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.50 Fortuna Düsseldorf – VfL Bochum
Tip: 1 – S to tekmo se zaključuje 26 krog tekmovanja v drugi nemški ligi. Domača ekipa trenutno z 40 osvojenimi točkami zaseda solidno 6. mesto in še ima možnosti za mesta, ki vodijo v višji rang tekmovanja. Zaostanek recimo za tretjo ekipo lige je trenutno zgolj 7 točk. V kolikor bi jim danes uspelo zmagati bi zaostanek zmanjšali na zgolj 4 točke. Njihov današnji nasprotnik pa bi se danes z morebitno zmago zavihtel na vrh prvenstvene lestvice v drugi ligi. Bochum je trenutno pri 48 točkah in le eno zaostaja za trenutno vodilno ekipo. Kar se tiče forme obeh dveh ekip je dokaj podobna Bochum je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 3 krat zmagal in 2 krat izgubil medtem ko je domača ekipa zmagala 2 krat, 2 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem pa sta ekipi popolnoma poravnani obe namreč beležita po 2 zmagi in remi. Zadnjo medsebojno tekmo je sicer Bochum v novembru dobil kar s 5:0. Danes pa napovedujemo, da bodo domači storili vse, da ujamejo priključek v borbi za prvo ligo in doma presenetili Bochum. Naš stavni tip je torej zmaga Fortune Düsseldorf. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.

2.65 TSV 1860 München – Dynamo Dresden
Tip: 2

2.40 Real Zaragoza – Mirandes
Tip: 1

1.62 SC Bastia – US Creteil
Tip: 1

1.62 CD Feirense – Academico de Viseu FC
Tip: 1

3.15 FC Penafiel – Casa Pia Atletico
Tip: 2

2.80 Albacete Balompie – FC Cartagena
Tip: X

1.53 Cleveland Cavaliers – Sacramento Kings
Tip: 2

1.70 Minnesota Timberwolves – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.41 San Antonio Spurs – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.87 Memphis Grizzlies – Boston Celtics
Tip: 2

1.35 Los Angeles Clippers – Atlanta Hawks
Tip: 1

1.20 Houston Rockets – Toronto Raptors
Tip: 2 – Obe dve ekipi še lani zelo visoko v svojih konferencah letos pa povsem na dnu. Rakete so trenutno v seriji 20 zaporednih porazov medtem ko so Reptorji v seriji 8. Obe dve ekipi se trenutno nahajata izven mest, ki vodijo v končnico. Reptorji so trenutno 11. in jim do 10. mesta sicer ne manjka veliko medtem ko so rakete trenutno na 14. mestu in so trenutno druga najslabša ekipa lige takoj za Minesoto. Toronto je s serijo 8 zaporednih porazov denimo na vzhodni konferenci iz 4. mesta padel na 11. in če jim sedaj uspe obrniti trend navzgor se hitro lahko naredi napredek po lestvici saj razlika na vzhodu ni tako velika kot na zahodu. Rakete so se letos očitno odločile za tankanje in nekako ne verjamemo, da bodo danes kandidirale za zmago. Naš stavni tip je zmaga Toronta, ki ima vendarle po našem mnenju malce boljšo ekipo in tudi ekipo, ki je sposobna priti v končnico.