Po več kot dveh mesecih premora se na sceno vrača nemška nogometna Bundes Liga. Danes bo v najmočnejši nemški nogometni ligi na sporedu kar 7 tekma. Poleg Nemške lige pa se bo kot je že običajno igralo tudi v Beloruski nogometni ligi. Kaj smo stavili danes lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.34 RB Leipzig – SC Freiburg
Tip: 1 – RB Leipzing je bila dolgočasa vodilna ekipa v Bundes ligi. Vodstvo je zapravila v zadnjih 5 odigranih tekmah, ko so si privoščili kar 3 neodločene izide in samo 2 zmage. V tem obdobju so RB Leipzing na lestvici prehiteli Bavarci in Borussia Dortmund. Borussia ima točko prednosti pred RB medtem ko imajo Bavarci 5 točk. Današnji nasprotnik RB na prvenstveni lestvici zaseda 8. mesto. Na zadnjih 5 tekmah je Freiburg zmagal 2 krat, 1 krat je remiziral in 2 krat izgubil. Na zadnjih šestih medsebojnih tekmah je vedno zmagala domača ekipa. Tudi danes je na stavnicah favorit RB, ki ima kvoto za zmago nekje okrog 1.34. Na zadnjih 8 tekmah med tema dvema tekmecema je vedno padalo veliko zadetkov oz. nikoli manj kot 3. Torej za to tekmo je zelo aktualna tudi stava več kot 2,5 gola na tekmo. Kakšna je kvota za ta stavni tip pa pareverite na 1xbet stavnici.

1.53 Borussia Dortmund – FC Schalke 04
Tip: 1 – Sosedski derbi, ki pa bo na žalost vseh minil brez gledalcev, ki še jih kar nekaj časa po evropi ne bo na nogometnih prizoriščih. Borussia je v seriji 4 zaporednih zmag, kar jih trenutno uvršča na visoko 2. mesto na prvenstveni lestvici in le za 4 točke zaostajajo za Bavarci, ki so trenutno prvi. Schalke 04 pa se na prvenstveni lestvici nahaja na 6. mestu in je dvomesečni premor zaključil v katastrofalni formi. Schalke je namreč na zadnjih 5 tekmah osvojil zgolj 2 točki oz je 2 krat remiziral in kar 3 krat izgubil. Glede na formo gostov sploh ne čudi, da je Borussia absolutni favorit na stavnicah. Je pa zanimivo, da je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah uspešnejša ekipa Schalkeja, ki ima 2 zmagi, 2 remija ter 1 poraz. Kljub temu podatku je danes za nas nesporni favorit Borussia Dortmund. Naš stavni tip je torej zmaga Borussije Dortmund.

2.25 TSG 1899 Hoffenheim – Hertha BSC
Tip: 1

2.16 FC Augsburg – VfL Wolfsburg
Tip: 2

3.45 Eintracht Frankfurt – Borussia Mönchengladbach
Tip: X – Borussia M. dolgočasa vodilna ekipa lige danes gostuje pri lanskoletnim presenečenjem lige europa Eintracht Frankfurt. Borussia M. trenutno zaseda 4. mesto na prvenstveni lestvici in za vodilnimi Bavarci zaostaja za 6 točk. Eintracht Frankfurt pa je trenutno na 12. mestu in povrh vsega v seriji 3 zaporednih porazov. Borussia je na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagala, 1 krat remizirala in 1 krat izgubila, kar nam pove, da so v bolši formi kot domači. Pojem domači tukaj ne bo veliko pomenil saj bodo vsi stadioni v Bundes ligi prazni tako da gre bolj za neutralen teren :). Na zadnjih 5 tekmah sta tekmeca med sabo popolnoma izenačena zato, smo se danes odločili, da malce tvegamo in stavimo na remi. Naš stavni tip je torej X.

2.15 Fortuna Düsseldorf – SC Paderborn
Tip: 1

1.84 FC Zvezda-BGU Minsk – Dinamo Brest
Tip: 2

1.34 BATE Borisov – Slutsksakhar Slutsk
Tip: 1

1.44 FC Shakhter Soligorsk – FC Slavia Mozyr
Tip: 1