Vikend je tukaj in obeta se nam ogromno nogometnega dogajanja. Sobota bo postregla z derbijem med Manchester Cityem in Liverpoolom saj se bosta ekipi udarili za prvo lovoriko v letošnji sezoni. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 30.7.2022

2.48 Prvenstvo Rotherham United – Swansea City
Tip: 2

2.40 Prvenstvo Wigan Athletic – Preston North End
Tip: 1

1.90 Prvenstvo Luton Town – Birmingham City
Tip: 1

2.01 Prvenstvo Blackburn Rovers – Queen’s Park
Tip: 1

2.34 Prvenstvo Cardiff City – Norwich City
Tip: 2

1.99 Prvenstvo FC Blackpool – FC Reading
Tip: 1

2.26 Prvenstvo Millwall FC – Stoke City
Tip: 1

2.80 Community Shield Liverpool – Manchester City [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – V Angliji se počasi začenja nova nogometna sezona. V lanski sezoni sta bila najboljša kluba Liverpool in Manchester City in ta dva se bosta danes pomerila za prvo lovoriko Community Shield. Liverpool je imel lani v zaključku sezone možnost osvojiti prav vse kar se da, vendar mu je na koncu v prvenstvu zmanjkala 1 točk v finalu lige prvakov pa je bil srečnejši Real Madrid. Letos pa se vse začenja znova in zopet bosta ti dve ekipi kotirali zelo visoko. Obe dve ekipi sta pred začetkom sezone izgubili nekaj igralcev in pripeljali nekaj novih. Zagotovo je Manchester City dobil najboljšo okrepitev sezone saj je pripelja čudežnega dečka Halanda. Manchester City je v pripravljalnem obdobju odigral samo dve tekmi in obe dve je dobil. Liverpool na drugi strani pa je odigral 4 tekme in 2 je dobil in 2 izgubil. Zagotovo je bil najbolj boleč poraz proti rdečim vragom, ki so slavili kar s 4:0. Seveda je pripravljalne tekme potrebno jemati z rezervo, ampak trenerji tukaj izkoristijo priložnost, da preizkusijo različne taktične zamisli in vpeljajo nove igralce. Kako je kateri ekipi to uspelo pa bomo videli danes. Obe dve ekipi imata vsaj po našem mnenju najboljša trenerja na svetu, kateri je boljši in kateri slabši se odločite sami. Stavnice danes v manjšo vlogo favorita postavljajo Manchester City in tudi mi jim dajemo prednost saj se nam zdi da je prihod Hallanda City dvignil nivo višje. Liverpool pa je vsaj po našem mnenju prepoceni izgubil Maneja. Naš stavni tip je zmaga Manchester Citya. Kakšna je stavna kvota za podaljšek oziroma zmago Liverpoola pa preverite na bet at home stavnici.

1.87 Bundesliga SV Ried – SC Austria Lustenau
Tip: 1

2.03 Bundesliga SCR Altach – WAC
Tip: 2

1.67 Bundesliga Sturm Graz – Red Bull Salzburg
Tip: 2

1.57 Veikkaus liga FC Honka – Vaasan Palloseura
Tip: 1

1.28 Veikkaus liga HJK Helsinki – IFK Mariehamn
Tip: 1

1.94 Prva Liga NK Domžale – NK Tabor Sežana
Tip: 1

Nedelja 31.7.2022

2.60 Prvenstvo FC Sunderland – Coventry City
Tip: 1

2.11 Bundesliga WSG Tirol – TSV Hartberg
Tip: 1

1.99 Bundesliga Austria Klagenfurt – Rapid Wien
Tip: 2

2.55 Bundesliga Austria Wien – LASK
Tip: 2

1.70 Superligaen Aalborg BK – AC Horsens
Tip: 1

1.84 Superligaen Viborg FF – FC Kopenhagen
Tip: 2

1.89 Superligaen Silkeborg IF – Bröndby Kopenhagen
Tip: 1

2.48 Superligaen AGF Aarhus – Randers FC
Tip: 1

1.81 Veikkaus liga Seinäjoen JK – AC Oulu
Tip: 1

1.93 Veikkaus liga FC Haka Valkeakoski – KuPS
Tip: 2 – V najmočnejši Finski nogometni ligi poteka 16. krog tekmovanja. Danes se bosta med sabo pomerili Hka in KuPS, ki na prvenstveni lestvici zasedata višja mesta. Domača ekipa Haka se trenutno nahaja na 5. mestu in je na prvih 15 odigranih tekmah dosegla 6 zmag, 4 remije in 5 porazov. Haka denimo za 4. mestom zaostaja za 2 točke medtem ko ima pred šesto ekipo 3 točke naskoka. Današnji nasprotnik KuPS pa se trenutno nahaja na 1. mestu prvenstvene lestvice in ima pred drugo ekipo lige trenutno 3 točke naskoka ob tekmi manj. KuPS je na prvih 15 odigranih tekmah dosegel 11 zmag, 3 remije in 1 poraz. KuPS ima tudi najboljšo gol razliko in sicer 29:10. Kar se tiče trenutne tekmovalne forme je v boljši KuPS, ki na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage in 2 remija. Haka pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši KuPS, ki beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. KuPS je danes tudi favorit na stavnicah za novo zmago. Naš stavni tip je zmaga KuPS-a.

1.71 Prva Liga Olimpija Ljubljana – NK Bravo
Tip: 1

2.36 Prva Liga FC Koper – NK Maribor
Tip: 2

2.60 Prva Liga NK Celje – NS Mura
Tip: 1