Danes sta na sporedu dve povratni tekmi v ligi prvakov. PSG bo branil minimalno prednost v Madridu, medtem ko bo City tekmo samo poizkušal mirno pripeljati do konca saj ima veliko prednsot in je praktično že v četrtfinalu. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.43 UEFA Liga prvakov Real Madrid – Paris Saint-Germain
Tip: 1

1.15 UEFA Liga prvakov Manchester City – Sporting CP
Tip: 1 – Manchester City je za mnoge tako kot Liverpool trenutno najboljša ekipa v Evropi. Manchester City si je proti Sportingu že na prvi tekmi zagotovil lepo prednost saj so zmagali kar s 5:0. Torej potnik v četrtfinale je že znan saj je težko pričakovati, da bi lahko Sporting zmagal za 6 golov in napredova. Manchester City je za vikend v mestnem derbiju povsem povozil Manchester United in slavil kar s 4:1. Sinje modri so v zelo dobri formi saj so na zadnjih 5 odigranih tekmah slavili kar 4 krat in zgolj 1 krat izgubili proti Tottenhamu. Sporting na drugi strani pa je trenutno v slabi formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagal zgolj 2 krat, 1 krat je remiziral in 2 krat izgubil. Kdo bo napredoval iz tega para tukaj dvomov ni! Edini dvom, ki se tukaj poraja je ali bo City igral na polno in slavil tudi na domačem igrišču oz ali bo Sporting izvlekel kakšen remi. Sami menimo, da bo City tudi danes slavil zato je naš stavni tip zmaga Manchester Citya. Definitivno pa ne pričakujemo še ene visoke zmage.

1.80 UEFA Evropska liga, izločilna faza Betis Sevilla – Eintracht Frankfurt
Tip: 1

2.02 UEFA Evropska liga, izločilna faza FC Porto – Olympique Lyon
Tip: 1

1.56 1. Liga FC Slovan Liberec – FK Pardubice
Tip: 1

1.93 Prva Liga NK Bravo – NK Tabor Sežana
Tip: 1 – Bravo je za vikend v ljudskem vrtu presnetil Maribor in slavil z 2:1. Ta zmaga jih je tudi popeljala na 4. mesto in za 3. mestom, ki prinaša igranje v evropskih tekmovanjih zaostajajo zgolj za 5 točk. Maribor je kljub temu porazu še vedno vodilna ekipa v ligi in ima pred drugo Olimpijo 3 točke naskoka pred Koprom pa 5. Današnji nasprotnik Brava pa je Tabor sežana, ki se trenutno nahaja na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice, kar pomeni, da je na mestu, ki ne zagotavlja obstanka v prvi ligi. Tabor je tudi v zelo slabi formi saj je na zadnjih 5 odigranih ptvenstvenih tekmah dosegel zgolj 3 remije in 2 poraza. Bravo je v precej boljši formi saj je dosegel 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Tudi savnice danes v vlogo favorita postavljajo Bravo. Naš stavni tip je zmaga Brava. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.80 Prva Liga NK Celje – NK Domžale
Tip: 2

2.16 Prva Liga NK Radomlje – FC Koper
Tip: 2