Vikend je tukaj in dogajalo se bo! Ta vikend je na sporedu Formula 1, kjer bomo dobili novega ali starega prvaka. Trenutno sta Hamilton in Max popolnoma izenačena in obeta se nam ogorčen boj za naslov. Poleg formole bo ogromno tudi nogometa več pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 11.12.2021

1.22 Bundesliga Bayern München – FSV Mainz 05
Tip: 1

1.97 Bundesliga Hertha BSC – Arminia Bielefeld
Tip: 1

1.78 Bundesliga RB Leipzig – Borussia M’gladbach
Tip: 1

2.33 Bundesliga SC Freiburg – TSG 1899 Hoffenheim
Tip: 1

1.81 Bundesliga VfL Wolfsburg – VfB Stuttgart
Tip: 1

1.51 Bundesliga VfL Bochum – Borussia Dortmund
Tip: 2

1.32 Premier liga Chelsea – Leeds United
Tip: 1

1.63 Premier liga Arsenal – Southampton FC
Tip: 1

1.23 Premier liga Liverpool – Aston Villa
Tip: 1 – Obeta se nam zelo zanimiv obračun saj Aston Villo vodi legenda Liverpoola Gerard. Aston Villa se trenutno nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice in je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah dosegla 3 zmage in 2 poraza. Liverpool pa se je po presenetljivem prvem prvenstvenem porazu proti West Hamu pobral in nanizal 4 zaporedne zmage, kar ga je popeljalo na 2. mesto prvenstvene lestvice. Prvi je trenutno Manchester City, ki ima pred Liverpoolom zgolj 1 točko naskoka. Liverpool je na prvih 15 tekmah tako dosegel 10 zmag, 4 remije in 1 poraz. Aston Villa pa ima trenutno na svojem kontu 6 zmag, 1 remi in 8 porazov. Liverpool je med tednom v ligi prvakov z rezervno postavo dosegel novo zmago in sicer je na gostovanju premagal Milan. Liverpool je trenutno v seriji 6 zaporednih zmag in tudi danes je na stavnicah absolutni favorit za novo. Liverpool je v lanski sezoni na prvi tekmi doživel hudo zaušnico proti Aston Villi, ki ga je premagala kar s 7:2! Potem sta se ekipi srečali še dvakrat in obe dve tekmi je dobil Liverpool eno s 4:1 in drugo z 2:1. Liverpool je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 3 zmage in 2 poraza. Na zadnjih 5 tekmah je na tekmah med tema dvema tekmecema padlo veliko zadetkov skupaj kar 24 to je skoraj 5 na tekmo! Glede na to v kakšni formi je Liverpool si lahko tudi tokrat nadejamo veliko zadetkov. Naš stavni tip za današnjo tekmo je zmaga Liverpoola in pričakujemo več kot 3,5 golov na tej tekmi. Kakšna je stavna kvota za to pa preverite na bet at home stavnici.

1.46 Premier liga Norwich City – Manchester United
Tip: 2

1.32 Serie A Fiorentina – US Salernitana
Tip: 1

1.40 Serie A Venezia FC – Juventus Turin
Tip: 2

1.89 Serie A Udinese Calcio – AC Milan
Tip: 2

1.73 Primera Division Valencia – Elche CF
Tip: 1

2.49 Primera Division Athletic Bilbao – FC Sevilla
Tip: 1

2.13 Ligue 1 Stade Brestois 29 – Montpellier HSC
Tip: 1

2.16 Ligue 1 Stade Reims – AS Saint Etienne
Tip: 1

Nedelja 12.12.2021

1.70 Bundesliga Greuther Fürth – FC Union Berlin
Tip: 2

2.13 Bundesliga Eintracht Frankfurt – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2 – Lekarnarji se trenutno nahajajo na 3. mestu prvenstvene lestvice in za drugo Borussio D. zaostajajo za zgolj 3 točke. Za lekarnaji pa je na prvenstveni lestvici Freiburg, ki za njimi zaostaja za zgolj 2 točke. Lekarnaji so v zadnjem času malce dvignili prvenstveno formo in nanizali 3 zaporedne zmage. Frankfurt pa sezone ni začel najbolje vendar se v zadnjem obdobju malce pobira. Frankfurt se trenutno nahaja na zgolj 12. mestu vendar pa velja povdariti, da je na zadnjih 5 tekmah osvojil kar 10 točk od svojih 18. Forma domače ekipe se torej uspenja. Ko pogledamo zadnjih 5 prvensvenih tekem pri obeh dveh ekipah lahko vidimo, da sta obe dve ekipi v enaki formi obe dve namreč beležita po 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Bayer, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Je pa na teh zadnjih 5 medsebojnih tekmah vedno zmagala domača ekipa. Na teh zadnjih 5 medsebojnih tekmah je vedno bilo na tekmo doseženih več kot 2,5 gola in tudi danes pričakujemo, da bo tako. Naš stavni tip je torej zmaga Lekarnarjev in več kot 2,5 gola na tekmo. Kakšna je stavna kvota za ta tip pa preverite na super stavnici partypoker sports.

1.63 Premier liga Leicester City – Newcastle United
Tip: 1

1.98 Premier liga Burnley – West Ham United
Tip: 2

2.95 Premier liga Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur
Tip: 2

3.20 Premier liga Crystal Palace – Everton
Tip: 2

2.27 Serie A Torino FC – Bologna
Tip: 1

1.86 Serie A Hellas Verona – Atalanta BC
Tip: 2

2.42 Serie A Sassuolo Calcio – Lazio Rim
Tip: 2

1.32 Serie A S.S.C. Napoli – Empoli FC
Tip: 1

1.19 Serie A Inter Mailand – Cagliari
Tip: 1

1.76 Primera Division Villarreal – Rayo Vallecano
Tip: 1

3.35 Primera Division Real Madrid – Atlético Madrid
Tip: X

1.85 Primera Division Osasuna – FC Barcelona
Tip: 2

2.30 Primera Division Betis Sevilla – Real Sociedad
Tip: 1

2.39 Ligue 1 Lille OSC – Olympique Lyon
Tip: 1

2.23 Ligue 1 ES Troyes AC – FC Girondins Bordeaux
Tip: 1

2.40 Ligue 1 FC Metz – FC Lorient
Tip: 1

2.05 Ligue 1 Angers SCO – Clermont Foot
Tip: 1

1.94 Ligue 1 Stade Rennais FC – OGC Nice
Tip: 1

2.70 Ligue 1 RC Strasbourg Alsace – Olympique Marseille
Tip: 2

1.45 Ligue 1 Paris Saint-Germain FC – AS Monaco
Tip: 1

2.80 Dirka Velika nagrada Abu Dabija – dirka – zmagovalec
Dolgoročno: Verstappen, Max – Letos spremljamo eno najbolj zanimivih sezon v zgodovini formule 1. Na zadnji dirki sta Verstappen in Hamilton popolnoma izenačena na prvenstveni lestvici s tem, da je v minimalni prednosti Max, ki ima več zmag v letošnji sezoni kot Hamilton. Ta prednost pomeni samo to, da če oba dva odstopita bo svetovni prvak Max zaradi več zmag. Hamilton mora biti tale vikend še posebej previden saj ima od FIA-e že dve opozorili in v kolikor dobi še tretje mu grozi kazen 10 štartnih mest. Šušlja se tudi, da v kolikor bo Hamilton na trenigih in kvalifikacijah zaostal za Maxom, da mu bo Mercedes zamenjal motor in s tem pridobil spet na moči. Da ima Mercedes res pravo raketo smo lahko videli v Braziliji, ko je ravno tako zamenjal motor Hemiltonu, ki je kljub kazni potem zlahka oprevil z vsemi tekmeci. Seveda so to samo govorice, kaj se bo dejansko zgodilo pa bomo videli v soboto in nedeljo. Je pa potrebno vedeti, da je Max lani tukaj rutinirano opravil z vsemi tekmeci in zmagal. Njegove želje so zagotovo, da se to ponovi tudi letos. Zagotovo bo šlo na tej dirki na nož in nase ne bi presenetilo, da bi oba dva končala v zidu. Sami sicer menimo, da se to ne bo zgodilo in da bo Max dobil to dirko in s tem postal svetovni prvak. Maš stavni tip je zmaga Max Verstappena.