Najmočnejša klubska nogometna prvenstva so nazaj. V soboto in nedeljo nas čaka kar nekaj zanimivih derbijev. V Nemčiji se bosta med sabo pomeria aktualni Nemški prvak in podprvak. Zelo zanimiva bo tudi tekma med lekarnarji in Borussio D. V Angleški nogometni ligi pa bomo priča derbiju med lisicam in meščani. Kaj vse nas še čaka tale pester vikend pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sobota 11.9.2021

3.75 RB Leipzig – Bayern München
Tip: X – Gre za derbi kroga med dvema ekipama, ki sta v lanski sezoni končali na prvem in drugem mestu. Bavarci so na prvih 3 tekmah osvojili 7 točk in so trenutno na 3. mestu prvenstvene lestvice. Bavarci zaostajajo le za lekarnarji, ki imajo po prvih treh krogih enako število točk vendar boljšo gol razliko. Prva ekipa v Nemški najmočnejši ligi pa je trenutno Wolfsburg, ki še je edini 100% in so na prvih 3 tekmah dosegli tudi 3 zmage. Leipzing je pred sezono doživel kar nekaj sprememb, denimo ena glavnih je ta da je njihov trener odšel k današnjemu tekmecu in tukaj je eden glavnih razlogov da štart v novo sezono ni bil tako dober kot bi lahko bil. PB Leipzing je denimo na prvih treh uvodnih tekmah dosegel zgolj 1 zmago in nanizal 2 poraza. To domačo ekipo trenutno uvršča na zgolj 10. mesto na prvenstveni lestvici. Ker se tiče trenutne forme obeh dveh ekip so v neprimerno boljši Bavarci, ki na zadnjih 5 tekmah beležijo 4 zmage in 1 remi. RB Leipzing pa je na zadnjih 5 tekmah dosegel 2 zmagi, 2 poraza in 1 remi. Bavarci so tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo 2 zmagi in 3 remije. Stavnice danes v manjšo vlogo favorita postavljajo Bavarce, ki so v boljši formi. Mi pa menimo, da bi se današnja tekma lahko končala brez zadetkov saj bodo domači želeli popraviti slab vtis na prvih tekmah in pred domačimi gledalci pokazati, da še znajo igrati nogomet. Naš stavni tip je torej X. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite nami na 22bet stavnici.

1.57 SpVgg Greuther Fürth – VfL Wolfsburg
Tip: 2

1.97 TSG 1899 Hoffenheim – FSV Mainz 05
Tip: 1

1.70 FC Union Berlin – FC Augsburg
Tip: 1

2.08 SC Freiburg – 1. FC Köln
Tip: 1

2.12 Bayer 04 Leverkusen – Borussia Dortmund
Tip: 2

1.92 Crystal Palace – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.21 Manchester United – Newcastle United
Tip: 1

2.80 Brentford – Brighton & Hove Albion FC
Tip: 1

3.35 Southampton – West Ham United
Tip: X

1.52 Arsenal FC – Norwich City
Tip: 1

1.58 Leicester City – Manchester City
Tip: 2

3.15 Watford FC – Wolverhampton Wanderers
Tip: X

1.28 Chelsea FC – Aston Villa
Tip: 1 – Aktualni evropski prvaki so sezono začeli zelo dobro. Londončani so na prvih treh prvenstvenih tekmah 2 krat zmagali in 1 krat remizirali, kar jih trenutno uvršča na 4. mesto prvenstvene lestvice. V Angleškem prvenstvu je trenutno 100% še zgolj Tottenham, ki je na prvih 3 tekmah dosegel 3 zmage in zanimivo prav vse z 1:0. Londončani so nazadnje remizirali z Liverpoolom. Na tej tekmi so bili povsem v podrejenem položaju vendar Liverpoolčani niso znali izkoristiti svojih priložnosti. Lahko rečemo da je Chelsea na tej tekmi iztržil gromozansko točko saj so večino tekme igrali z igralcem manj. Aston Villa na drugi strani pa je pred sezono odlično služila saj je prodala svojega najboljšega nogometaša in s tem napovedala, da bo v letošnji sezoni životarila nekje v sredili lestvice. Aston Villa je tako na prvih 3 tekmah osvojila 4 točke kar trenutno zadošča za 11. mesto na prvenstveni lestvici. Obe dve ekipi sta trenutno v odlični formi seveda, če gledamo kakovost ekip. Drugače pa so v boljši formi Londončani, ki so v letošnji sezoni že osvojili prvo lovoriko in sicer evropski super pokal. Lonsonska ekipa je danes tudi absolutni favorit na stavnicah za zmago. Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem ima Chelsea 3 zmage, 1 remi in 1 poraz ravno na zadnji medsebojni tekmi. Zadnjo tekmo je torej dobila Aston Villa z 2:1. Za danes pa napovedujemo zmago domače ekipe.

2.34 SSC Napoli – Juventus Turin
Tip: 1

1.45 Atalanta Bergamasca Calcio – ACF Fiorentina
Tip: 1

1.23 Paris Saint-Germain – Clermont Foot
Tip: 1

1.70 Athletic Bilbao – RCD Mallorca
Tip: 1

Nedelja 12.9.2021

1.75 Leeds United – Liverpool FC
Tip: 2 – Liverpool je v letošnjo sezono vstopil močnejši saj so se po poškodbi vrnili ključni nogometaši moštva. Liverpool je sezono odprl z 2 zmagama in 1 remijem, kar trenutno zadošča za 5. mesto oz. drugo. Kot smo že omenili je v Angliji trenutno 100% samo Tottenham. Leeds United na drugi strani pa je sezono odprl z 2 remijema in 1 porazom, kar trenutno zadošča za zgolj 15. mesto. Liverpool je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 3 zmage in 2 remija medtem ko je Leeds United 1 zmago, 3 remije in 1 poraz. Liverpoolčani so torej v boljši tekmovalni formi. V lanski sezoni je 1 tekmo dobil Liverpool zadnja pa se je končala z remijem. Liverpool je uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj je dobil 3 tekme, 2 krat pa se je tekma končala neodločeno. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Liverpool, ki pa ima razmeroma zelo visoko kvoto kar pa niti ne čudi, če vemo, da se je zadnja tekma lani v Leedsu končala z 1:1. Liverpool je vseeno favorit in manimo, da bo danes vknjižil novo zanesljivo zmago in s tem ostal pri vrhu lestvice v Angleški nogometni ligi.

1.99 Eintracht Frankfurt – VfB Stuttgart
Tip: 1

1.44 Borussia Mönchengladbach – Arminia Bielefeld
Tip: 1

3.30 VfL Bochum – Hertha BSC
Tip: X

1.65 UC Sampdoria – Inter Milan
Tip: 2

2.95 Spezia Calcio – Udinese Calcio
Tip: 1

3.40 Cagliari – Genoa FC
Tip: X

1.57 Torino – Unione Sportiva Salernitana 1919
Tip: 1

2.20 AC Milan – Lazio Rim
Tip: 1

1.57 AS Roma – US Sassuolo Calcio
Tip: 1

1.41 Real Madrid – RC Celta De Vigo
Tip: 1

3.45 CF Cadiz – Real Sociedad
Tip: X

2.40 Osasuna – Valencia CF
Tip: 1

1.93 RCD Espanyol Barcelona – Atletico Madrid
Tip: 2

2.44 Montpellier – Saint-Étienne
Tip: 1

2.20 FC Girondins Bordeaux – RC Lens
Tip: 2

1.57 FC Stade Rennes – Stade de Reims
Tip: 1

2.24 FC Metz – ES Troyes AC
Tip: 1

2.60 Stade Brest – SCO Angers
Tip: 1

2.20 FC Nantes – OGC Nice
Tip: 2

1.49 Olympique Lyon – Racing Strasbourg
Tip: 1