V Angleški nogometni ligi bo danes na sporedu derbi med Liverpoolom in Chelseam. Za obe dve ekipi je ta tekma še kako pomembna saj se borita za ligo prvakov v naslednji sezoni. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi ogromno NBA tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.21 Liverpool FC – Chelsea FC
Tip: 1 – Liverpool je po seriji 4 zaporednih porazov uspel zmagati proti zadnji ekipi lige z 2:0. Danes pa jih čaka precej zahtevnejši nasprotnik, ki je v odlični formi. Chelsea je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah zmagal 3 krat in 2 krat remiziral ta odlična forma pa ga je vrnila nazaj v boj za ligo prvakov. Chelsea se trenutno nahaja na 5. mestu prvenstvene lestvice in za četrtim West Hahmom zaostaja zgolj za 1 točko. Aktualni prvak Liverpool pa je še mesto nižje in je trenutno na 6. mestu z točko manj kot jo ima Chelsea. Za obe dve ekipi je torej zmaga v boju za Ligo prvakov še kako pomembna danes. Če gledamo samo formo potem je jasno da je v boljši Londonski klub, ampak po drugi strani pa se je potrebno vprašat kdaj bo konec krize v Liverpoolu. Na letošnji prvi medsebojni tekmi je slavil Liverpool s 0:2. Liverpool je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 4 zmage in zgolj 1 poraz. Liverpool je na stavnicah manjši favorit to pa je verjetno posledica tega, da igra doma in je boljši na medsebojnih tekmah. V kolikor bi bil Liverpool popoln dvomov o zmagovalcu zagotovo tukaj ne bi bilo. Za danes napovedujemo težko in izenačeno tekmo z minimalno zmago domače ekipe. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.

1.90 West Bromwich Albion – Everton
Tip: 2

1.84 Fulham FC – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.27 Parma – Inter Milan
Tip: 2

1.92 AS Livorno – Alessandria Calcio
Tip: 2

2.29 Carrarese Calcio – US Grosseto
Tip: 1

2.32 FC Sion – FC Lugano
Tip: 2

2.14 FC Zürich – FC Luzern
Tip: 2

1.38 Washington Wizards – Los Angeles Clippers
Tip: 2

1.45 New York Knicks – Detroit Pistons
Tip: 1

1.39 Memphis Grizzlies – Milwaukee Bucks
Tip: 2

2.26 New Orleans Pelicans – Miami Heat
Tip: 2

1.37 San Antonio Spurs – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.50 Indiana Pacers – Denver Nuggets
Tip: 2

1.23 Boston Celtics – Toronto Raptors
Tip: 1 – Boston je po nekaj slabših predstavah znova našel zmagovalni ritem. Na roko so mu šle tudi lažje tekme in poškodbe pri nasprotnikih. Boston je tako v seriji 3 zaporednih zmag in danes ima lepo priložnost, da doseže še 4. S to serijo se je Boston tudi vrnil nazaj na 4. mesto vzhodne konference. Toronto na drugi strani pa je trenutno na 8. mestu vzhodne konference in ima natanko 1 zmago manj kot Boston. Ekipe na vzhodu so zelo izenačene med sabo vsaj od 4. do 11. mesta je razlika zgolj 3 tekmi. Skratka vsaka zmaga je tukaj še kako pomembna saj letos v končnico zaneslivo vodijo zgolj prvih 6 mest. Na stavnicah je danes absolutni favorit Boston in tudi sami menimo, da bodo dobili to tekmo. Naš stavni tip je zmaga Bostona.

1.47 Portland Trail Blazers – Sacramento Kings
Tip: 1

1.39 Phoenix Suns – Golden State Warriors
Tip: 1