Kar se nogometnih tekem tiče danes ne bo ravno veliko vrhunskih. Bo pa zato bolj pestro v ligi NBA, kjer je Dallas denimo včeraj premagal Houston, Miami pa je bil boljši od OKC. Danes bo z Denverjem na delu še 3 slovenec. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.38 Mansfield Town – Salford City
Tip: 1

1.84 Weymouth FC – Yeovil Town
Tip: 2

1.66 Stockport County – Eastleigh FC
Tip: 1

1.41 Tottenham Hotspur – Brentford
Tip: 1

1.56 Dartford FC – Tonbridge Angels
Tip: 1

1.83 Spennymoor Town – Hereford United
Tip: 1

1.88 Novelda – UD Beniganim
Tip: 1

2.15 Alcorcon AD – Real Zaragoza
Tip: 1

1.20 Zamora CF – Villarreal CF
Tip: 2

1.35 UD Ibiza Eivissa – RC Celta De Vigo
Tip: 2

1.91 FC Sochaux – USL Dunkerque
Tip: 1

1.18 Memphis Grizzlies – Los Angeles Lakers
Tip: 2 – Los Angeles Lakersi aktualni prvaki so sezono odprli z 5 zmagami in 2 porazoma. To trenutno zadošča za 3. mesto na vzhodni konferenci. Danes imajo priložnost, da z zmago zavzamejo vrh zahoda v kolikor bi jim šle na roko preostale tekme. Grizliji pa so sezono začeli malce slabše in sicer imajo trenutno 2 zmagi in 4 poraze. Zagotovo je za slab začetek sezone v veliki meri krivo tudi dejstvo, da se je poškodoval prvi zvezdnik ekipe, ki je v lanski sezoni grizlije skoraj pripeljal vo končnico. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomerili 2 dni nazaj in to tekmo so Lakersi dobili dokaj zanesljivo s 108:94. Lakersi so trenutno v seriji 3 zaporednih zmag in danes računajo še na 4 zaporedno. Memphis je nazadnje premagal Charlot s 108:93 2.1.2021. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so Lakersi slavili 4 krat, medtem ko so grizliji dobili 1 tekmo. Naš stavni tip za danes je jasen in to je zmaga Lakresov. V kolikor pa menite, da lahko oslabljeni grizliji presenetijo pa preverite stavno kvoto na bet at home stavnici.

1.10 Denver Nuggets – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.14 Portland Trail Blazers – Chicago Bulls
Tip: 1 – Bullsi so novo sezono odprli s 3 zmagami in 4 porazi kar trenutno pomeni 11. mesto na vzhodni konferenci. Portland pa je trenutno 50% in ima 3 zmage in 3 poraze. Portland je nazadnje igral proti bojevnikom in izgubil s 137:122 medtem ko so biki premagali Dallas brez prvih dveh zvezdnikov s 118:108. Ta poraz Dallas bi lahko kasneje bil še kako zelo boleč. Pustimo sedaj Dallas pri miru in se posvetimo današnji tekmi. Portland bo danes igral v popolni zasedbi in ravno zaradi tega je absolutni favorit na stavnicah za današnjo zmago. Portland je na zadnjih 8 medsebojnih tekmah kar 8 krat zmagal. Od Portlanda letos nekateri pričakujejo veliko in v kolikor želijo ponoviti predlansko sezono morajo takšne tekme kot je današnja gladko dobiti. Prvi zvezdnik ekipe še trenutno ni na najvišjem nivoju, ampak ko bo bodo zagotovo še bolj nevarni najboljšim ekipam. Naš stavni tip za danes je povsem jasen in to je gladka zmaga Portlanda.