Torkove tekme lige prvakov so za nami. PSG-ju je včeraj uspelo zmagati in si s tem podaljšati upanje za napredovanje. Barcelona in Juventus sta si včeraj že zagotovila napredovanje v osmino finala. Tudi danes nas čakajo zelo razburljive tekme. Najbolj zanimivo bo zagotovo v skupini kjer igrata Inter in Real, ki se bosta danes spopadla med sabo. Oba dva kluba nujno potrebujeta zmago saj se nahajata na 3. in 4. mestu v skupini. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.51 Borussia Mönchengladbach – FC Shakhtar Donetsk
Tip: 1 – Borussia je prva v skupini s 5 osvojenimi točkami. Na prvih treh tekmah je Borussia remizirala z Interjem in Realom v zadnjem 3 krogu pa je kar s 6:0 premagala današnjega nasprotnika FC Shakhtar Donetsk. Ukrajinska ekipa pa se v skupini, kjer igrata še Real in Inter nahaja na 2. mestu. Ukrajinci so v prvem krogu presenetili Real in ga premagali s 3:2 v drugem krogu so se razšli z Interjem brez zadetkov, v tretjem pa kot smo že omenili so bili poraženi proti Borussiji M. Kar se tiče same forme obeh dveh ekipa sta obe dve v zelo podobni. Obe dve ekipi sta na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagali, 2 krat remizirali in 1 krat izgubili. Na stavnicah je danes favorit Borussia M., ki je prepričljivo dobila tudi zadnjo tekmo med tema tvema nasprotnikoma. Stavna kvota za Borussio M. na stavnici bet at home je trenutno 1.51. Kakšna je stavna kvota za zmago Ukrajinske ekipe ali remi pa preverite na pokerstars sports stavnici. Naš stavni tip pa je še ena zmaga Borussije in s tem že skorajšnja zagotovitev napredovanja v osmino finala!

1.31 Olympiacos Piraeus – Manchester City
Tip: 2

2.17 Inter Milan – Real Madrid
Tip: 1

2.47 Olympique Marseille – FC Porto
Tip: 2

1.32 Ajax Amsterdam – FC Midtjylland
Tip: 1

1.18 Atletico Madrid – FC Lokomotiva Moskva
Tip: 1

1.63 Liverpool FC – Atalanta Bergamasca Calcio
Tip: 1

1.25 Bayern München – RB Salzburg
Tip: 1 – Bavarski stroj je na zadnji tekmi lige prvakov igral ravno proti današnjemu nasprotniku in se kar pošteno namučil z njimi. Že res, da so Bavarci to tekmo dobili kar z 2:6 vednar do 80 minute so RB Salzburčani še držali izid 2:2 potem pa je na sceno stopila najboljša ekipa v Evropi. Bavarci so trenutno prvi v skupini z prav vsemi osvojenimi točkami. Na drugem mestu se trenutno nahaja Atletico Madrid, ki ima 4 točke. RB Salzburg pa se z 1 osvojeno točko nahaja na zadnjem mestu v skupini. V kolikor bi Avstrijci še želeli upati na napredovanje v osmino finala bi danes morali presenetit bavarce, kar pa bo glede na njihovo formo sila težko. Bavarci so namreč na zadnjih 5 tekmah 4 krat zmagali in zgolj 1 krat remizirali medtem ko so Slazburčani 1 krat zmagali, 1 krat remizirali in kar 3 krat izgubili. Glede na formo in razplet na zadnji medsebojni tekmi je naš stavni tip povsem jasen in to je zmaga Bayern München.

1.88 Middlesbrough FC – Derby County
Tip: 1

1.92 Swansea City – Sheffield Wednesday
Tip: 1

2.15 Coventry City – Cardiff City
Tip: 2