Danes bodo na sporedu še preostale 4 tekme nogometne lige evropa kjer smo včeraj že dobili 4 potnike v četrtfinale. Poleg nogometa bo v ligi NBA danes na sporedu kar nekaj zelo zanimivih tekem, kjer se ekipe borijo za čimboljše izhodišče za končnico. Kaj vse nas čaka danes lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.60 Bayer 04 Leverkusen – Glasgow Rangers
Tip: 1

2.05 FC Sevilla – AS Roma
Tip: 1 – Na nevtrelnem igrišču se bosta danes za četrtfinalno vstopnico pomerili Sevilla in Roma. V tem dvoboju bomo potnika v četrtfinale dobili zgolj po 1 tekmi, saj v marcu ni bila odigrana prva. Obe dve ekipi sta trenutno v fantastični formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beležita po 4 zmage in 1 remi. Nacionalno prvenstvo pa je vseeno bolje zaključila Sevilla, ki bo v naslednji sezoni igrala v ligi prvakov medtem ko se bo Roma morala zadovoljiti z ligo Evropa. No seveda imajo Rimljani še možnost za Ligo prvakov vendar morajo dobiti letošnjo ligo Evropa, kar pa bo po našem mnenju zelo težko. Ekipi sta se med sabo do sedaj pomerili na dveh prijateljskih tekmah kjer imata vsak po 1 zmago. Na stavnicah je danes manjši favorit Sevilla, kar je nekako logično, saj si je preko prvenstva zagotovila igranje v ligi prvakov medtem ko Romi to ni uspelo. Poleg tega je po našem mnenju Špansko prvenstvo veseeno bolj močno in je težje priti v ligo prvakov kot v Italiji. Tudi sami bomo danes stavili na Sevillo. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Rome pa preverite na partypoker stavnici.

1.98 FC Basel – Eintracht Frankfurt
Tip: 2

1.78 Wolverhampton Wanderers – Olympiacos Piraeus
Tip: 1

1.50 Sacramento Kings – New Orleans Pelicans [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.66 Phoenix Suns – Indiana Pacers [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.21 Milwaukee Bucks – Miami Heat [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.38 Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Za Dallas je danes še kako pomembna tekma v kolikor se želijo izogniti Los Angeles Clippersom v prvem krogu končnice. Dallas nujno potrebuje zmago, da bi s tem omogočil ekipam kot so Denver, da prehitijo Los Angeles Clipperse in se s tem v prvem krogu izognejo prvim favoritom lige vsaj po našem mnenju. Los Angeles Clippersi se trenutno nahajajo na 2. mestu zahodne konference in imajo pred tretjim Denverjem zgolj pol zmage prednosti. Dallas pa se trenutno nahaja na 7. mestu in bo tam tudi verjetno obstal saj je zaostanek za 6. mestom preprosto prevelik pred zadnjimi 5 tekmami. Obe dve ekipi tekovanja v mehurčku nista začeli najbolje saj sta po prvih treh odigranih tekmah zgolj po 1 krat zmagali in 2 krat izgubili. Obe dve ekipi pa sta obe dve tekmi izgubili z zelo majhno razliko. Ekipi sta se v letošnji sezoni med sabo pomerili že 2 krat in obakrat so slavili Los Angeles Clippersi. Za danes pa napovedujemo presenečenje in zmago Dallasa, ki je na zadnji tekmi igral slabo pa vseeno zmagal. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa.

2.32 Denver Nuggets – Portland Trail Blazers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.91 Houston Rockets – Los Angeles Lakers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1