Obeta se nam zelo zanimiv vikend saj bo na sporedu ogromno nogmetnih tekem. Igrale se bodo prva in druga Nemška Bundes liga, Češka, Danska, Beloruska in še preostale nogometne lige. Nemški velikan Schalke 04 bo danes na 4 tekmi nadaljevanja lovil prvo zmago po premoru. Ali mu bo uspelo? To bomo videli dokaj kmalu. Kaj smo stavili mi lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu…

3.25 Schalke 04 – Werder Bremen
Tip: X – Po dvomesečnem premoru je Schalke 04 zelo slabo odprl nadaljevanje sezone in na prvih 3 tekmah izgubil s 4:0, 3:0 in 2:1. Ta slaba serija ga je na prvenstveni lestvici postisnila na 9. mesto. Werder Bremen pa je v nadaljevanju sezone dosegel 1 zmago, 1 remi ter 1 poraz. Na prvenstveni lestvici to pomeni predzadnje mesto in ima za ekipo, ki je na varnem mestu že kar 6 točk zaostanka. Werder je torej ekipa, ki je na zelo dobri poti v drugo ligo, vendar pa je na zadnjih 3 tekmah pokazala kanček upanja, da mogoče pa lahko nadoknadi izgubljeno bo pa seveda to zelo težko. Schalke ima torej danes lepo priložnost, da doseže prvo zmago v nadaljevanju sezone, ko mu nasproti stoji ekipa, ki je na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejša ekipa Werderja, ki ima kar 4 zmage in zgolj 1 poraz. Ko pogledamo vse prednosti in slabosti ene in druge ekipe se nam še najbolj verjetn scenari na tej tekmi zdi remi. Naš stavni tip je torej neodločen izid. Kakšne pa so stavne kvote z azmago ene ali druge ekipe pa preverite na 1xbet stavnici.

2.36 FSV Mainz 05 – TSG 1899 Hoffenheim
Tip: 2

1.87 Hertha BSC – FC Augsburg
Tip: 1 – Hertha Berlin je po premoru nanizala 2 zmage in nazadnje remi proti RB Leipzingu. Trenurno je Hertha v zelo dobri formi od nje je trenutno boljši le Bayeren, ki je nanizal 3 zaporedne zmage. Hertha se trenutno s 35 točkami nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice. Augsburg pa je na zadnjih 3 tekmah 1 krat zmagal, 1 krat remiziral in 1 krat izgubil. Gostje se tako s 31 točkami nahajajo na 12. mestu prvenstvene lestvice in so le 4 točke nad cono izpada. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni obe dve imata namreč po 1 zmago na preostalih treh tekmah pa sta se razšli z neodločenim izidom. V tej sezoni je zadnjo tekmo doma dobil Augsburg, ki je slavil kar s 4:0. Danes je na stavnicah favorit Hertha, ki je trenutno v boljši tekmovalni formi kot Augsburg. Tudi mi menimo, da bo Hertha, ki je na zadnjih 3 tekmah dosegla kar 9 zadetkov prejela pa zgolj 2 danes slavila na domačem igrišču. Naš stavni tip je torej zmaga Hertha BSC.

1.92 VfL Wolfsburg – Eintracht Frankfurt
Tip: 1

1.09 Bayern München – Fortuna Düsseldorf
Tip: 1

2.08 1. FC Nürnberg – VfL Bochum
Tip: 1

2.55 SV Sandhausen – Hannover 96
Tip: 2

1.54 Sigma Olmütz – 1. FK Pribram
Tip: 1

1.24 SK Slavia Praha – FK Jablonec
Tip: 1

1.22 Viktoria Pilsen – Mlada Boleslav
Tip: 1

3.10 FC Dinamo Minsk – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 1

2.44 FC Belshina Bobruisk – FC Slavia Mozyr
Tip: 2