Še zadnji dan vikenda je pred nami, ki bo še kako zanimiv v Belorusiji kjer je ogromno nogometnega dogajanja. BATE Borisov bo danes lovil še 5 zmago v letošnji sezoni in s tem sam vrh prvenstvene lestvice. Pa si kar poglejmo kaj smo stavili danes.

1.55 FC Isloch – FC Belshina Bobruisk
Tip: 1

1.64 FC Vitebsk – FC Shakhter Soligorsk
Tip: 2 – Gostje so v dosedanjem poteku sezone osvojili 11 točk, kar na prvenstveni lestvici zadošča za 7. mesto. Domača ekipa pa je osvojila točko manj in je trenutno na 10. mestu. Obe dve ekipi sta torej v zelo podobni formi. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa je uspešnejši FC Shakhter Soligorsk, ki ima 3 zmage in 2 poraza. Tudi stavnice ga postavljajo v vlogo favorita. Gostje so tudi trenutno v seriji 2 zaporednih zmag medtem ko je domača ekipa v seriji 2 porazov. Naš stavni tip je zmaga FC Shakhter Soligorsk.

1.30 FC Smolevichi-Sti – BATE Borisov
Tip: 2 – BATE Borisov ima danes priložnost, da s 5 zmago v sezoni pride na vrh prvenstvene lestvice. BATE Borisov je sezono odprl z 2 zaporednima porazoma potem pa nanizal 4 zmage in 1 remi, kar jim trenutno zadošča za 4. mesto na prevsntveni lestvici. Domače moštvo pa še nima zmage v novi sezoni in je prikovano na predzadnje mesto prvensvene lestvice. Ekipa FC Smolevichi-Sti je tako v novi sezoni 3 krat remizirala in 4 krat izgubila. Glede na slabo formo domače ekipe nič ne čudi, da je serijski Beloruski prvak absolutni favorit za današnjo zmago. Na stavnici bet at home je stavna kvota za zmago BATEja 1.30 medtem ko je za zmago domače ekipe 10. Tudi za nas tukaj dvomov ni in to je 5 zmaga Bate Borisova v sezoni!

2.04 Dinamo Brest – FC Dinamo Minsk
Tip: 1 – Aktualni prvaki danes doma pričakujejo Dinamo Minsk. Obe dve ekipi nista ravno briljantno začeli nove sezone vendar še ni nič izgubljenega. Dinamo Brest se po osvojenih 10 točkah trenutno nahaja na 12. mestu prvenstvene lestvice medtem ko je Dinamo Minsk s točko manj na 13. mestu. Zaostanek za vodilno ekopo lige pa je trenutno 6 oz. 7 točk. Aktualni prvaki so sezono začeli katastrofalno in danes je za njih zmaga kar zelo nujna. Enako velja tudi za Dinamo Minsk :). Favorit na stavnici je domača ekipa, ker igra doma in je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah malce uspešnejša od Dinama Minska. Brest ima na zanjih 5 odigranih medsebojnih tekmah 2 zmage, 2 remija ter 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Dinama Brest!

2.65 Gangwon FC – FC Seoul
Tip: 1

1.29 Tainan City FC – Hasus Tsu FC
Tip: 1

2.50 Taichung Futuro FC – Taiwan Power Company
Tip: 1

1.66 Tatung FC – Hang Yuen
Tip: 1

1.57 Junaid, Rameez – Werner, Jean-Marc
Tip: 1

1.41 Hanfmann, Yannick – Altmaier, Daniel
Tip: 1

1.23 Puetz, Tim – Hassan, Benjamin
Tip: 1

2.07 ICE Warriors – Rockets
Tip: 1

1.14 G2 Esports – North
Tip: 1

1.15 FaZe Clan – c0ntact Gaming
Tip: 1