Kar se tiče nogometa bo danes na sporedu Turkmenistanska nogometna liga, ki se je dobro šele začela. Poleg nogometa nas zopet čaka obilica namiznoteniških obračunov in seveda skrajšani ruski hokej. Kaj smo stavili danes pa preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.38 Ahal FC – Shagadam Turkmenbashi
Tip: 1

1.91 Merw Mary – FC Asgabat
Tip: 2 – Turkmenistansko prvenstvo se je šele dobro začelo. Trenutno so odigrali trije krogi tekmovanja, danes pa bo na sporedu 4. krog. Domače moštvo je v prvih treh krogih tekmovanja 1 krat zmagalo in 2 krat izgubilo, kar jih uvršča na 6. mesto prvenstvene lestvice. Gostujoča ekipa FC Asgabat pa je na prvih 3 tekmah dosegla 1 zmago, 1 remi ter 1 poraz kar zadošča za 4. mesto prvensvene lestvice. Danes je prvi favorit za zmago domače moštvo, ki ima na stavnici bet at home kvoto 1.91. Zadnje štiri medsebojne tekme so dobili gostje tako, da je že skrajni čas, da domače moštvo preseka ta negativen niz in zmaga doma. Naš stavni tip je zmaga ekipe Merw Mary.

1.86 Balkan FK – FC Energetik Türkmenbasy Mary
Tip: 1 – Domače moštvo je v prvih treh krogih tekmovanja doseglo 1 zmago in 2 poraza. Trenutno osvojene 3 točke jih tako uvrščajo na 5. mesto prvenstvene lestvice. Gostje v novi sezoni še nimajo zmage. Na prvih treh tekmah so  FC Energetik Türkmenbasy Mary osvojili zgolj 1 točko, kar jih uvršča na zadnje mesto prvenstvene lestvice. Ekipi sta na zadnjih 5 medsebojnih tekmah popolnoma izenačeni, saj obe dve beležita po 2 zmagi in 1 remi. Danes prednost dajemo domači ekipi zaradi domačega terena in dobljenih zadnjih dveh medsebojnih tekem. Poleg tega so domači tudi malce bolje štartali v novo sezono. Naš stavni tip je zmaga Balkan FK.

1.30 Lorenzi, Paolo – Andreev, Adrian
Tip: 1

1.03 Lorenzi, Paolo – Cerretani, James
Tip: 1

1.12 Brown, Preston – Andreev, Adrian
Tip: 2

1.65 Tajska – Filipini
Tip: 1

1.85 Malezija – Tajska
Tip: 2

2.14 WAR Foxes – Rockets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – WAR Foxes so trenutno v precej boljši formi kot Rocketsi. WAR Foxes na zadnjih 5 odigranih tekmah beležijo 3 zmage in zgolj 2 poraz medtem ko so Rocketsi v seriji kar 6 zaporednih porazov. Ravno zaradi slabe forme, ki jo kažejo Rocketsi so danes na stavnicah favoriti za zmago WAR Foxes. Ko pa pogledamo medsebojne tekme so v manjši prednosti Rocketsi, ki imajo na zadnjih 5 tekmah 3 zmage in 2 poraza. Glede na trenutno slabo formo pa sami dajemo prednost WAR Foxes za zmago. Naš stavni tip je torej zmaga WAR Foxes.

2.31 Armored Fighters – Sickle And Hammer [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.52 Team Heretics – Skade
Tip: 1

1.52 Gambit Youngsters – Nordavind
Tip: 1