Začetek tedna bo postregel z malce manj nogometnega dogajanja. Tudi v ligi NBA bo danes manj tekem kot jih je bilo včeraj. Los Angeles Lakersi so letos prvič premagali Los Angeles Clipperse in jim tako pokazali, da je potrebno vsako tekmo vzeti zelo resno ne pa s pol moči kot so včeraj igrali Clippersi. No to je tudi zelo dobra učna ura za Clipperse, da bodo v končnici igrali na polno proti Lakersem, če se bodo sploh tam srečali. Tudi Dallas je včeraj nesrečno izgubil proti Indiani in je tako iz tekme v tekmo bolj obsojen na 7. mesto in s tem na zelo težkega nasprotnika v prvem krogu končnice. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.46 Leicester City – Aston Villa
Tip: 1 – Lisice so v zadnjem obdobju malce padle v formi in imajo trenutno pred četrtim Chelseajem zgolj 2 točki prednosti, ki ima tekmo več. Danes nujno potrebujejo zmago proti Aston Villi, ki se nahaja zgolj na 19. mestu prvenstvene lestvice. Ubistvu obe dve ekipi potrebujeta zmago. Ena za povečanje prednosti in utrditev položaja na lestvici medtem ko druga za obstanek v ligi. Kljub temu, da sta obe dve ekipi v slabi formi so v za otenek boljši Lisice in igrajo doma. Torej zmaga Lisic danes ne bi smela biti vprašanje, ampak realnost. Naš stavni tip je zmaga Leicester Citya.

1.91 VfB Stuttgart – Arminia Bielefeld
Tip: 1

1.57 Denver Nuggets – Milwaukee Bucks
Tip: 1 – Denver Nutggetsi so nazadnje izgubili proti Konjenikom, kar je domala šokiralo vse poznavalce košarke. Denver je trenutno v slabši formi, ker je vidno tudi po rezultatih. Na zadnjih 10 tekmah so zmagali zgolj 5 krat in tudi 5 krat izgubili. Denver se trenutno nahaja na 3. mestu zahodne konference in za drugimi Los Angeles Clippersi zaostajajo za zmago. Na drugi strani pa je najboljše moštvo lige NBA padlo v slabo serijo saj so izgubili dve zaporedni tekmi. Po porazu z Lakersi so jih včeraj premagali še Phoenix Sunsi. Poraz proti Sunsom pa je nekako pričakovan saj so igrali brez prvega zvezdnika ekipe, ki ima težave s kolenom. Giannis Antetokounmpo bo manjkal tudi na današnji tekmi zato ni presenečenje, da je Denver favorit na vseh stavnicah in ima kvoto nekje pkrog 1.57. Pri Denverju je v glavnih treh statističnih elementih najboljši Nikola Jokić tako kot pri Bucksih Giannis Antetokounmpo. Glede na to, da bo danes Giannis Antetokounmpo manjkal mislimo, da Denver ne bi smel imeti prevečjih težav in bi moral tole tekmo gladko dobiti. Naš stavnit tip je zmaga Denver Nuggetsov.

1.53 Utah Jazz – Toronto Raptors
Tip: 1

1.55 Atlanta Hawks – Charlotte Hornets
Tip: 1

2.18 Winnipeg Jets – Arizona Coyotes
Tip: 1

2.23 Edmonton Oilers – Vegas Golden Knights
Tip: 1

2.14 Los Angeles Kings – Colorado Avalanche
Tip: 2

1.92 Buffalo Sabres – Washington Capitals
Tip: 2