V ligi NBA je bilo včeraj kar nekaj presenečenj. Boston je denimo doma izgubil proti Netsom, medtem ko so Pelikani nepričakovano tudi doma izgubili proti Minnesoti. Liverpool pa je v zadnjih 14 dneh doživel še 3 poraz kar nakazuje na manjšo krizo. Tudi danes nas v Angliji čaka nekaj pokalnih nogometnih tekem. Zanimivo pa bo zopet v ligi NBA. Kaj vse smo stavili danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.18 Sheffield Wednesday – Manchester City
Tip: 2

1.25 Leicester City – Birmingham City
Tip: 1 – Lisice so v zadnjem obdobju padle v zelo slabo serijo in današnja zmaga v osmini finala pokala bi jim še kako prav prišla. Lisice so denimo na zadnjih 5 tekmah v vseh tekmovanjih dosegle zgolj dva remija in kar 3 poraze. V Angleškem prvenstvu se jim je denimo četrti Chelsea približal že na zgolj 5 točk zaostanka. Lisice so v zadnjih 4 krogih izgubile 2 mesto in nazadovale na tretje ter za drugim Man. Cityem zaostajajo kar za 7 točk. Lisice so torej v zelo slabi formi in današnja zmaga nad Birmingham City bi jim zelo prav prišla. Birmingham City je na zadnjih 5 tekmah neporažen in ima 1 zmago ter 4 remije. Kljub temu, da so gostje v boljši formi, danes ne bi smeli imeti ravno veliko možnosti za uspeh saj igrajo v nižji ligi. Naš stavni tip je zmaga Leicester City.

1.67 Eintracht Frankfurt – SV Werder Bremen
Tip: 1

1.69 Lechia Gdansk – Legia Warsaw
Tip: 2

1.54 Bayer 04 Leverkusen – FC Union Berlin
Tip: 1

2.74 Austria Lustenau – Wacker Innsbruck
Tip: 2

1.13 Milwaukee Bucks – Indiana Pacers
Tip: 1

1.32 Detroit Pistons – Oklahoma City Thunder
Tip: 2 – Detroit danes na domačem igrišču gosti Oklahoma City Thunder, ki je včeraj izgubila proti Los Angeles Clippersom. Za Oklahoma City Thunder bo to torej druga tekma v dveh dneh. Detroit trenutno na vzhodni konferenci zaseda 12. mesto in je že praktično brez možnosti za končnico. Detroit je pred letošnjo sezono obetav zelo veliko vendar od njih nismo dobili nič. Letos so tako dosegli 20 zmag in kar 42 porazov. So tudi v zelo slabi formi saj na zadnjih 10 tekmah beležijo zgolj 2 zmagi in kar 8 porazov. Na drugi strani pa Oklahoma City Thunder letos preseneča prav vse. Po “razbitju” ekipe na začetku sezone so očitno sestavili zelo dobro moštvo saj trenutno na zahodni konferenci zasedajo 6. mesto. Oklahoma City Thunder je v letošnji sezoni dosegla 37 zmag in 24 porazov. Gostje so trenutno v precej boljši formi kot Detroit saj imajo na zadnjih 10 tekmah 6 zmag in zgolj 4 poraze. V kolikor bo Oklahoma City Thunder še naprej kazala takšne igre se jih lahko velikani iz zahoda v končnici še kako bojijo! Kljub temu da imajo danes drugo tekmo v dveh dneh večjih dvomov o zmagovalcu ne bi smelo biti. OKC je favorit na vseh stavnicah in s tem se strinjamo tudi mi. Bet at home denimo na njihovo zmago ponuja kvoto 1,32. Naš stavni tip je zmaga Oklahoma City Thunder.

1.28 New York Knicks – Utah Jazz
Tip: 2

1.73 Brooklyn Nets – Memphis Grizzlies
Tip: 1