Stavni ponedeljek je tukaj in danes bo na sporedu nekaj zanimivih košarkarskih in hokejskih obračunov. Kaj vse nas čaka danes in kaj bomo stavili lahko preverite v spodnjem stavnem pregledu.

1.89 Washington Capitals – New York Islanders
Tip: 1 – Domačem moštvo se trenutno nahaja na drugem mestu vzhodne konference. New York Islanders pa so trenutno na 6. mestu tudi vzhodne konference. Gostje so v zadnjem obdobju v malce boljši formi kot domače moštvo saj imajo 3 zmage na zadnjih 5 odigranih tekmah, medtem ko ima Washington zgolj 2 zmagi. Zanimiv je podatek, da se je zadnjih 7 medsebojnih tekem vedno končalo z zmagom gostov. Washington je tako dobil 4 gostujoče tekme medtem ko New York 3. Torej, če se bo tradicija nadaljevala bi danes morali slaviti gostje. Mi pa menimo da bo Washington prekinil to tradicijo in da bodo slavili domači. Naš stavni tip je torej zmaga Washington Capitalsov.

2.33 Vancouver Canucks – Nashville Predators
Tip: 2 – Obe dve ekipi igrata na zahodni konferenci. Domače moštvo Vancouver Canucks trentno zaseda 4. mesto metem ko so predatorji na zgolj 10. mestu. Zaskrbljujoča pa je forma domačega moštva, ki je v seriji 4 zaporednih porazov in ima tako na zadnjih 5 tekmah zgolj 1 zmago. Na drugi strani pa so predatorji v precej boljši formi kot domače moštvo in imajo na zadnjih 5 tekmah 3 zmage ter 2 poraza. Vancouver Canucks je dobil zadnje dve medsebojne tekme. Danes pa glede na slabo formo domače ekipe napovedujemo presenečenje in zmago predatorjev.Naš ravni tip je zmaga Nashville Predators.

1.32 Indiana Pacers – Brooklyn Nets
Tip: 1

1.29 Denver Nuggets – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.91 Dallas Mavericks – Utah Jazz
Tip: 1

1.09 Los Angeles Lakers – Phoenix Suns
Tip: 1

2.14 Philadelphia Flyers – Florida Panthers
Tip: 1 – Obe dve moštvi igrata v vzhodni konferenci in med njima je razlika zgolj 3 točke. Philadelphia se trenutno nahaja na 8. mestu vzhoda, medtem ko so Floridski panterji na 10 mestu. Domače moštvo je danes favorit na stavnici bet at home, ker so v precej boljši formi kot panterji. Phila ima na zadnjih 5 tekmah 3 zmage in 2 poraza, medtem ko so panterji na zadnjih 5 tekmah slavili zgolj 1 krat. Danes tako napovedujemo zmago domačega moštva in s tem ohranitev mesta, ki vodi v končnico. Naš stavni tip je torej zmaga Florida Panthers.

2.34 San Jose Sharks – Calgary Flames
Tip: 2