Na današnji petek bo zelo pestro v ligi NBA, kjer nas čaka več kot 10 obračunov. Zanimivo bo tudi v ligi NHL medtem ko bo na nogometnih zelenicah bolj pusto. Nogometne zelenice pa ne bodo samevale v soboto in nedeljo. Pa si kar poglejmo kaj smo pripravili v današnjem stavnem pregledu.

1.65 VfL Osnabrück – Hamburger SV
Tip: 2

1.62 Boston Bruins – New York Rangers
Tip: 1

1.67 FC Schalke 04 – FC Union Berlin
Tip: 1

1.38 Olympique Marseille – Stade Brestois 29
Tip: 1

2.23 Torpedo N. Novgorod – HC Dynamo Moscow
Tip: 1

1.91 Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs
Tip: 2

1.76 Phoenix Suns – Dallas Mavericks
Tip: 2 – Phoenix Sunsi so ekipa, ki v letošnji sezoni zelo pozitivno preseneča prav vse. Na dosedaj odigranih tekmah so slavili na 8 tekmah izgbili pa na 9. To jih trenutno uvršča na 8. mesto zahodne konference. Njihova forma je v zadnjih 10 tekmah sicer drastično padla, ampak vseeno se še držijo na mestih, ki vodijo v končnico. Phoenix tako na zadnjih 10 tekmah beleži 3 zmage in kar 7 porazov. Na drugi strani pa je Dallas precej višje uvrščen. Dallas ima trenutno 11 zmag in 6 porazov, kar ga uvršča na 5. mesto zahodne konference. Tudi njihova trenutna forma je boljša kot od Phoenixa saj so na zadnjih 10 tekmah zmagali 6 krat in le 4 krat izgubili. Dallas je zadnjo tekmo doma izgubil proti Los Angeles Clippersi s 99:114. To je tudi prva tekma na kateri niso presegli 100. Slabšo tekmo je odigral tudi Luka, ki je za 3 točke metal 0/8, vseeno pa je na koncu zbral 22 točk. LAC so se na tej tekmi vidno skoncentrirali na Luko in jim ga je tudi uspelo ustaviti. Po drugi strani pa je to edina ekipa, ki ima toliko odličnih obrambnih igralcev tako, da je ostale ekipe lahko strah pred Lukom. Že danes napovedujemo, da bo Luka najverjetneje zopet presegel 30 teočk in dodal trojni dvojček saj pri Phoenixu preprosto ne vidimo igralca, ki bi ga lahko ustavil. Tudi ekipa Dallasa je v boljši formi, kot sonca tako da tukaj ne vidimo drugega kot novo zmago Dallasa. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa, stavno kvoto za morebitno presenečenje pa praverite na 1xbet stavnici.

1.56 Brooklyn Nets – Boston Celtics
Tip: 2 – Lahko bi rekli, da gre za povratno tekmo, saj sta tekmeca 2 dni nazaj igrala med sabo. Takrat je Boston povozil Netse in tudi danes ne vidimo, da bi lahko bilo kaj drugače. Naš stavni tip je torej zmaga Bostona.

1.39 San Antonio Spurs – Los Angeles Clippers
Tip: 2 – Letos pa bomo verjetno priča, da se Spursom prvič po 17 letih ne bo uspelo uvrstiti v končnico, saj za mesti, ki vodijo tja zaostajajo preveč. Nazadnje so jih na domačem igrišču premagali Volkovi in tudi danes se jim ne piše nič dobrega saj v goste prihajajo LAC. Naš stavni tip je zmaga gostov.

1.30 Memphis Grizzlies – Utah Jazz
Tip: 2

1.26 Detroit Pistons – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.60 Orlando Magic – Toronto Raptors
Tip: 2