Kvalifikacije za euro 2020 so v polnem teku in danes nas čaka nov derbi med BIH-om in Italijo. Italija je v teh kvalifikacijah zmagala na vseh 8 tekmah medtem ko BIH danes nujno potrebuje zmago za še kanček upanja in uvrstitev na Euro 2020. Pleg nogometa bo danes kot je že v navadi vroče tudi v ligi NBA. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v stavnem pregledu.

3.15 Brazilija – Argentina [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.03 Bosna in Hercegovina – Italija
Tip: 2

2.47 Romunija – Švedska
Tip: 2

1.78 Medvedev, Daniil – Zverev, Alexander
Tip: 1

2.21 Columbus Blue Jackets – St. Louis Blues
Tip: 2

2.15 New Jersey Devils – Pittsburgh Penguins
Tip: 2

1.26 Golden State Warriors – Boston Celtics
Tip: 2

4.15 Los Angeles Lakers – Sacramento Kings
Tip: 2 – Los Angeles Lakersi nas še vedno negativno presenečajo in zmagujejo tekme po tekočem traku. Negativno smo presenečeni predvsem iz vidika, da še vedno noben igralec nima nobene težave s kakršno koli poškodbo. Težave s poškodbo je imel le Lebron James na prvi tekmi, ko je bil odpihnjen s strani mestnih rivalov Los Angeles Cilippersov. ESP-njev športni komentator S. A. Smith je popolnoma izgubil svoj razum in je prepričan, da Lakersov letos ne more ostavit noben. Povsem je spremenil svoje mnenje po prvi tekmi, ki so jo Lakersi gladko izgubili in jim je napovedal nične možnosti za uspeh. Zato je krivo predvsem dejstvo, da je Lebron izjavil, da je bil na tisti tekmi poškodovan in gospod, ki je zelo nespoštljiv tudi do Luke Dončića je to pograbil in že kuje košarkarskega odpadnika v zvezde. Lebron James je bil po zadnji tekmi proti Bojevnikom zelo nespoštljiv tudi do te ekipe, ki ima poškodovane prav vse zvezdnike, da ni nič drugače igrati proti njim kot pa ko so v popolni zasedbi. S tem je zelo ponižal ekipo, ki je bila v zadnjih 5 letih kar 5 krat v finalu in 3 krat osvojila naslov. Danes Lakerse čaka nova “lahka” tekma proti Sacramento Kingsom in lahko se zgodi, da bo tudi danes počival Antony Davis potem pa lahko imajo Jezerniki težave. Kingsi so v zadnjem obdobju kar precej dvignili svojo formo in so že skoraj na pozitivnem razmerju zmag in porazov 4-6. Po slabem začetku ko so nanizali kar 5 zaporednih porazov so v zadnjih 5 tekmah zmagali kar na 4 tekmah in le 1 krat izgubili. V kolikor Lakersi danes ne bodo vzeli tekme resno jo bodo po našem mnenju skoraj da zagotovo izgubili. Pri Jezernikih je v letošnji sezoni najboljši strelec Antony Davis, ki na tekmo dosega 26,3 točke, medtem ko pri Kraljih največ točk 18,3 na tekmo dosega Buddy Hield. Danes smo se odločili, da malce tvegamo in preizkusimo svojo srečo in tako stavimo na Kingse. Stavno kvoto za zmago Lakersov lahko preverite na bet at home stavnici.

1.34 Minnesota Timberwolves – Washington Wizards
Tip: 1 – Volkovi v letošnji sezoni presenečajo praktično vse. Na 11 odigranih tekmah so zmagali kar na sedmih in so trenutno na zelo visokem 6. mestu zahodne konference. Danes jih na domačem igrišču čakajo čarovniki, ki pa letos po pričakovanjih ne blestijo. Čarovniki so trenutnno na zadnjem mestu vzhodne konference z samo dvema zmagama in kar 7 porazi. Čarovniki zelo slabo igrajo tudi na gostovanjih saj so do sedaj zmagali le na 1 tekmi od 5, medtem ko je Minnesota doma odigrala 5 tekem od katerih je dobila 3. Danes torej pričakujemo novo zmago volkov, ki so v odlični formi in povrh vsega igrajo na domačem igrišču.

2.25 Orlando Magic – San Antonio Spurs
Tip: 2

2.22 Charlotte Hornets – Detroit Pistons
Tip: 1

1.32 Memphis Grizzlies – Utah Jazz
Tip: 2

1.64 Oklahoma City Thunder – Philadelphia 76ers
Tip: 2