Obračun med Milwaukee Bucksi in Dallasom včeraj ni postregel s presenečenjem in dokaj gladko je slavila domača ekipa oz. trenutno najboljša ekipa lige. Je pa Luka Dončić včeraj pisal zgodovino saj je dosegel prvi trojni dvojček v ligi NBA in tako postal drugi najmlajši v zgodovili lige NBA. Moštvo Dallasa pa bo na delu že danes ko jih na domačem igrišču čaka malce lažje delo proti LAC. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes:

1.13 Toronto Raptors – Sacramento Kings
Tip: 1 – Toronto je trenutno druga ekipa lige po razmerju zmag in porazov in zaostaja samo za Bucksi. Na drugi strani pa so Sacramento Kings eno največjih presenečenj v letošnji sezoni saj so zelo blizu mestom, ki vodijo v končnico v zelo močni zahodni konferenci. Vseeno pa so danes Reptorji absoluten favorit, da na domačem terenu odpravijo Kralje. Reptorji so letos doma dobili kar 20 tekem in samo 4 izgubili, kar pomeni, da “malce slabša moštva” na papirju praviloma izgubljajo tekme v Torontu. Torej naš stavni tip danes je zmaga domače ekipe.

1.44 Oklahoma City Thunder – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.52 Dallas Mavericks – Los Angeles Clippers
Tip: 1 – Dallas kot smo že omenili danes igra drugo tekmo za povrstjo s to razliko, da danes igrajo na domačem igrišču kjer dobesedno blestijo. Dallas je v letošnji sezoni na domačem igrišču slavil na 16 tekmah in le 6 krat izgubil. Danes bodo na domačem igrišču poizkušali prekiniti serijo 4 zaporednih porazov proti LAC, ki pa tudi niso tako prepričljivi v zadnjih tekmah. LAC so na zadnjih 10 tekmah zmagali samo 4 krati in tako po formi niso dosti boljši od Dallasa, ki ima le zmago manj na 10 tekmah. Drugače pa LAC zelo dobro igrajo na gostovanjih saj imajo 50% uspešnost (11-11). Dallas je zadnjo tekmo izgubil za 10 točk proti Milwaukee Bucksom potem ko so po polovici tekme celo vodili. Luka Dončić je na tej tekmi dosegel prvi trojni dvojček, ampak kot pravi sam je tekmo odiral slabo in da bi reje videl, da bi ekipa zmagala kot, da je dosegel ta zgodovinski dosežek. Luka res zadnje dve tekme ni bil ravno pri metu, ampak je vseeno odlično razigraval igralce. Danes pa gre od njega pričakovati, da bo dosegel več kot 20 točk in da bo imel odličen met iz igre… Danes tudi prednost dajemo Dallasu za zmago saj je na domačem igrišču odličen kljub temu da je LAC na zadnji tekmi na gostovanju uspelo premagati San Antonio Spurse. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa stavno kvoto, da bo Luka dosegel več kot 20 točk pa preverite na 1xbet stavnici.

1.41 Phoenix Suns – Minnesota Timberwolves
Tip: 2

2.18 Washington Capitals – San Jose Sharks
Tip: 1

2.39 Ottawa Senators – Arizona Coyotes
Tip: 1

2.06 Chicago Blackhawks – New York Islanders
Tip: 2

1.85 Calgary Flames – Carolina Hurricanes
Tip: 1

2.12 Edmonton Oilers – Detroit Red Wings
Tip: 1

2.96 Benfica Lizbona – FC Porto [Nevtralna lokacija]
Tip: X

1.30 Sete 34 FC – Lille OSC
Tip: 2

2.01 AS Monaco – FC Metz
Tip: 1

2.86 Getafe CF – Valencia CF
Tip: X