V ligi NBA je bilo včeraj kar nekaj presenečenj oz. tesnih tekem za katere to nismo pričakovali in te lahko pričakujemo tudi danes. Tudi v ligi NHL se danes nadejamo kakšnega presenečenja pa si kar poglejmo kaj nas čaka na ta sneženi dan…

1.74 Detroit Pistons – Miami Heat
Tip: 1

1.87 Minnesota Timberwolves – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.65 Portland Trail Blazers – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.37 Los Angeles Clippers – Golden State Warriors
Tip: 2 – LAC so dolgo časa veljali za ekipo, ki bi lahko prekinili prevlado na zahodu, ampak vedno se jim je v končnici poškodoval eden ali oba dva ključna igralca in LAC so se odločili, da razbijejo ekipo. Danes imajo LAC povsem drugačno zasedbo in so še vedno zraven. Prejšnja tekma v Los Angelesu med tema dvema tekmecema je bila tudi poved za spor na relaciji Draymond Green in Kevin Durant. Tisto tekmo so po poraljšku s 121-116 dobili LAC. Tekmeca sta za tem odigrala še eno tekmo v San Francisku in takrat so bili uspešni bojevniki, ki so doma slavili s 129 : 127. Danes pa pričakujemo zelo zanimiv obračun predvsem zaradi dejstva, da se na parket po poškodbi vrača DeMarcus Cousins. Zelo zanimivo bo spremljati, kako bodo bojevniki odigrali prvo tekmo z DeMarcus Cousins na parketu in kako so se uigrali na trenigih, saj se bo v njihovi igri verjetno marsikaj spremenilo. Možnosti za današnjo tekmo sta tako ali tako samo dve zmaga Golden State Warriors ali Los Angeles Clippers. Vseeno pa menimo da imajo malce več možnosti za uspeh bojevniki, ki so le v boljši formi in pričakujejo DeMarcus Cousins na parketu. Bojevniki so v zadnjih tekmah uspeli zavzeti vrh zahoda in so v 6 zaporednih zmagah medtem ko so LAC povsem popustili in so v slabi seriji 4 zaporednih porazov. Danes tako verjamemo v zmago bojevnikov, kljub temu da se jim lahko podere igralni sistem z DeMarcusom Cousinsom. Stavno kvoto za morebitno presenečenje in zmago LAC pa preverite na fantastični stavnici 1xbet.

1.03 Utah Jazz – Cleveland Cavaliers
Tip: 1 – Utah Jazz so v zadnjem obdobju prekleto izboljšali svojo formo in na zadnjih 10 tekmah slavili kar 8 krat in se tako povzpeli na mesta, ki vodijo v končnico. Jazzi trenutno tudi beležijo 5 zaporednih zmag in tudi danes od njih pričakujemo da bodo proti najslabši ekipi lige dodali še eno zmago. Torej naš stavni tip je jasen zmaga Utah Jazzov.

1.13 Boston Celtics – Memphis Grizzlies
Tip: 1 – Potem ko je Bostonu na zadnje uspelo premagati vodilno ekipo lige Torronto bodo danes poizkušali potrditi dvig forme proti Grizlijem, ki so katastrofalno popustili in se iz vodilnega mesta na zahodu samo v nekaj tekmah povzpeli na predzadnjo. Pri grizlijih tudi razmišlajo, da bi menjali najboljšega igralca ekipe Gasola… Kakor koli favorit v današnjem obračunu je Boston zato tudi stavimo danes nanj.

1.86 Orlando Magic – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.99 Columbus Blue Jackets – Montreal Canadiens
Tip: 1

1.70 Carolina Hurricanes – Ottawa Senators
Tip: 1

1.59 Calgary Flames – Detroit Red Wings
Tip: 1

2.08 Arizona Coyotes – Pittsburgh Penguins
Tip: 2

2.04 Florida Panthers – Toronto Maple Leafs
Tip: 2

1.93 Washington Capitals – New York Islanders
Tip: 1