Danes je na sporedu finale lige Evropa med Španskim Atleticom in pa Francoskim Marseillejem. V ligi nba pa je na sporedu druga tekma finala zahodne konference, kjer bodo doma rakete poizkušale izenačit serijo na 1:1. Pa si kar poglejmo kaj nas še čaka danes.

Golden State Warriors
2.05
Stava na zmago (ZDA)
Golden State Warriors pri ekipi Houston Rockets (2. tekma) – Prva tekma se je končala s prepričljivo zmago bojevnikov, čeprav sta ekipi kar veliko časa bili izenačeni. Se je pa v prvi tekmi pokazalo, da bodo rakete zelo težko dobile to serijo saj sta oba dva njihova prva zvezdnika odigrala fantastično tekmo vendar vseeno ni bilo dovolj za zmago. Prva tekma se je končala z izidom 119:106 za bojevnike. Prvi strelec ekipe je bil Kevin Durant, ki je dosegel 37 točk pri raketah pa je blestel James Harden s 41 točkami. Rakete so na prvi tekmi iz igre metale 46% kar je malce slabše kot bojevniki, ki so bili 52.5%. Danes pričakujemo podobno tekmo kot v prvo s tem, da bodo verjetno rakete malce bližje, zmaga pa bo po našem mnenju odšla v goste. Stavno kvoto lahko preverite na bet at home stavnici.

Atletico Madrid
1.91
1 X 2
Olympique de Marseille – Atletico Madrid (nevtralno igrišče) – Sedaj pa je pravi čas, da Atletico končno po dveh zaporednih porazih v finalih evropskih tekmovanjih osvoji evropsko lovoriko. Današnji tekmec je pravi in zrel za poraz 🙂

Fremad Amager
1.78
1 X 2
Fremad Amager – Thisted FC

Vejle BK
1.48
1 X 2
Vejle BK – FC Fredericia

Odds Ballklubb
1.50
1 X 2
Odds Ballklubb – Sandefjord Fotball

Sarpsborg 08
1.50
1 X 2
Sarpsborg 08 – IK Start

Aalesund
1.35
1 X 2
Aalesund – Strømmen

Sogndal IL
1.40
1 X 2
Sogndal IL – Asane Fotball

FK Usti nad Labem
1.36
1 X 2
FK Usti nad Labem – FK Olympia Praga

Promitheas Patras
1.33
Stava na zmago
Promitheas Patras – GS Lavriou

PAOK Solun
1.48
Stava na zmago
PAOK Solun – AEK Atene