Danes smo pripravili tri dnevni pregled stavnih tipov. V torek in sredo bo zelo zanimivo, saj bosta na sporedu povratni tekmi lige prvakov. Obe dve tekmi pa se zdi, da še nista čisto odločeni, ampak prednost pa je zagotovo lepa za oba dva zmagovalca prvih tekem. No pa si kar poglejmo kaj nas čaka v teh prazničnih dneh…

Ponedeljek 30.4.2018

Tottenham Hotspur
1.16
1 X 2
Tottenham Hotspur – Watford

Real Betis
1.36
1 X 2
Real Betis – Malaga

Philadelphia 76ers
1.65
Stava na zmago (ZDA)
Philadelphia 76ers pri ekipi Boston Celtics (1. tekma) – Glede na prikazano vseh ekip na vhodu je popolnoma jasno, da je glavni favorit za veliki finale Philadelphia 76ers, ki je v petih tekmah opravila z Miamijem. Na drugi strani pa je Boston imel velike težave z Bucksi saj si je napredovanje zagotovil šele na 7 tekmi! Ekipi sta se med sezono srečali 4 krat in trikrat je slavil Boston zadnjo medsebojno tekmo letos pa je dobila Philadelphia 76ers. Potrebno pa je vedeti, da je pri vseh zmagah Bostona sodeloval njihov prvi zvezdnik Kyrie Irving, ki pa se je na žalost potem poškodoval in v letošnji sezoni ne bo več igral. Torej Boston je zelo oslabljen medtem ko pa je Philadelphia 76ers praktično v najboljši formi v tej sezoni in tukaj ne vidimo kaj dosti možnosti za uspeh Bostona. Stavno kvoto za zmago Philadelphia 76ers preverite na bwin stavnici.

Tampa Bay Lightning
2.10
1 X 2 (redni del)
Boston Bruins pri ekipi Tampa Bay Lightning (2. tekma)

San Jose Sharks
2.20
1 X 2 (redni del)
Vegas Golden Knights pri ekipi San Jose Sharks (3. tekma)

Torek 1.5.2018

X
3.90
1 X 2
Real Madrid – FC Bayern München – Prva tekma je pokazala, da bodo Bavarci še morali pojesti dosti “ajdovih žgancev”, če bodo želeli upati na napredovanje proti Realu. Zanimivo je tudi to, da Real že dolgo ni igral tako slabo in na koncu zmagal tekmo v Bavarski prestolnici z 1:2. Torej prednost pred povratnim obračunom je fantastična in praktično neulovljiva. Nemški igralci so po tekmi objokavali zapravljene priložnosti in se tolažili s tem, da bi morali tekmo dobiti z vsaj 7:2, ter da takšne priložnosti v Nemškem prvenstvu vedno izkoristijo, ki so jih na tej tekmi zapravili. Bavarcem ne dajemo veliko možnosti za uspeh, saj ne gre upati da bi Real še enkrat se igral s svojo usodo kot se je proti Juventusu. Verjamemo pa da bodo Bavarci storili vse, da poskušajo preobrnit rezultat, ampak kaj več kot remi jim na žalost ne bo uspelo.

Toronto Raptors
1.36
Stava na zmago (ZDA)
Cleveland Cavaliers pri ekipi Toronto Raptors (1. tekma) – Ah pa smo spet tukaj. “Kralj” James se je na sedmi tekmi izvlekel proti Indiani, ki je bila še kako oškodovana v tej seriji sploh na 5 tekmi in sedaj na 7. Sodniške napake so se na zadnji tekmi sicer dogajale na obeh straneh, ampak precej več jih je bilo v škodo Indiane, ki je na koncu tekmo izgubila samo za 4 točke. Kaj lahko pričakujemo od Toronta, ki je v zadnjih letih super stranka za samo oklicanega Kralja? Težko rečemo, ampak menimo da letos pa preprosto takšna ekipa Konjenikov nima nobenih možnosti proti Reptorjem. V primeru, da konjeniki najdejo čudežno formo pa bo stvar povsem drugačna do takrat pa je favorit Toronto in tudi prvo tekmo bo po našem mnenju dobil!

Golden State Warriors
1.13
Stava na zmago (ZDA)
New Orleans Pelicans pri ekipi Golden State Warriors (2. tekma)

Pittsburgh Penguins
2.05
1 X 2 (redni del)
Washington Capitals pri ekipi Pittsburgh Penguins (3. tekma)

Winnipeg Jets
2.30
1 X 2 (redni del)
Nashville Predators pri ekipi Winnipeg Jets (3. tekma)

Sreda 2.5.2018

X
3.90
1 X 2
AS Roma – Liverpool FC – Še ena tekma, ki se zdi praktično odločena vendar ni vse tako čisto. Liverpool je prvo tekmo dobil s 5:2 in ima lepo prednost pred povratno, vendar potrebno je vedeti, da je Roma nadoknadila poraz 4:1 proti Barceloni in doma slavila s 3:0 in tako napredovala. Pričakovati gre da so se Angleži nekaj naučili kot zunanji opazovalci in da bodo to tekmo odigrali bolje kot Španci. Pričakujemo še eno lepo tekmo, ki pa se bo končala neodločeno.

Houston Rockets
1.10
Stava na zmago (ZDA)
Utah Jazz pri ekipi Houston Rockets (2. tekma)